24 mei 2024

Verslag 9 maart en 13 april 2024

Op zaterdag 9 maart was er weer een repaircafemiddag in de Blauwe Boom. Totaal werden er 33 reparaties aangeboden. De 9 textielreparaties lukten allemaal. Van de 24 electra reparaties zijn er 17 gelukt. Een van de reparaties was een electrische raceauto. (klein model) De accu was niet meer goed opgeladen. Echter er was geen acculader aanwezig. Er wordt een juiste acculader aangeschaft, zodat Max hopelijk weer zijn rondjes kan rijden.

Op zaterdag 13 april alweer de vierde repaircafemiddag van het jaar. Het was niet al te druk. In totaal werden 15 reparaties aangeboden. Alle vijf naaiklussen zijn gelukt. Ook twee fietsen werden weer rijvaardig verklaard. Acht electrische apparaten werden onderzocht. Vier daarvan konden worden gerepareerd. Het was een rustige maar gezellige middag.

Volgende repaircafemiddag is  op zaterdag 11 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *